foto archief

 

Nieuwsarchief

Zondag 10 juli Afsluitingsactiviteit Jeugdwerk Heibloom

maandag 16 mei 2016

Voor alle jeugd van Heibloem springkussens bij de speeltuin achter de kerk. Start om 10.00 uur.

Open dag Scherm Open

maandag 16 mei 2016

Op zondag 22 mei is er van 13.00uur tot 17.00 uur een open dag van toneelgroep Het Scherm Open.

Deze zal plaatsvinden aan de Sint Isidoorstraat 15, de voormalig peuterspeelzaal naast gemeenschapshuis de Klokkestoel te Heibloem. We willen alle geïnteresseerden informeren over ons doen en laten. En, we zijn altijd op zoek naar vooral spelende nieuwe leden. Hiermee bedoelen we de lefgozers die daadwerkelijk op de planken durven te staan. We zoeken ervaren rotten die besmet zijn met het toneelvirus en mensen die wel vaker denken van "goh dat lijkt me best leuk om te proberen". We denken voor allen een passende rol binnen onze groep te hebben. En is het niet voor, dan kan het ook achter de coulissen. Want daar speelt zich ook het een en ander af.

Wat is er te zien en te beleven op onze open dag! Op deze dag kunt u kennis maken met alle aspecten van het toneel. Om even te voelen wat het is om "op de planken" te staan is er materiaal beschikbaar om u even in een ander wereldje te wanen. Tevens kunnen de foto's die tijdens de lentemarkt in Roggel gemaakt zijn opgehaald worden. Kom ons vooral even bezoeken en verras u zelf door uw eigen mogelijkheden te ontdekken. Een drankje en een hapje staan voor u klaar. Wilt u vooraf al nadere informatie, surf dan even naar www.hetschermopen.com Of facebook.com/hetschermopen. U kunt ook telefonisch contact zoeken met 0475-495437 of 06-54236150 

Afsluiting project Os Heibloem

maandag 16 mei 2016

Op vrijdag 20 mei 2016 sluiten wij het kunst en cultuurproject “Os Heibloem “ af.

De leerlingen en leerkrachten zijn  hier een 8-tal weken  volop mee bezig geweest.

Wij nodigen u  van harte uit om hierbij aanwezig te zijn!

Meester Jan Mennen heeft samen met collega kunstenaar Ton Piepers en met alle  kinderen van de school  een kunstwerk  gemaakt dat aan de voorkant van de school tegen de muur een mooie plaats zal krijgen. Burgemeester Arno Verhoeven van de gemeente Leudal onthult op 20 mei om 18.15 uur dit kunstwerk. De leerkrachten en leerlingen hebben ook een mooi boekjegemaakt over Heibloem.

Een 1e exemplaar van dit boekje wordt op 20 mei aangeboden aan de gemeenschapsraad van de Heibloem. Dit om aan te tonen dat de school een centrale plaats in de gemeenschap Heibloem inneemt!

Verder kunt u op deze avond van 18.00-20.00 uur een kijkje in de school nemen waar naast de werkstukken van kinderen ook een fototentoonstelling is ingericht.

Bij mooiweer kunt u op het terras genieten van een drankje.

Werkgroepbijeenkomsten

vrijdag 11 maart 2016

De werkgroepbijeenkomsten zijn dit jaar gepland op onderstaande avonden. Telkens van 19.30 tot 22.00 uur 

 • 7 april
 • 21 april
 • 5 mei
 • 19 mei
 • 2 juni
 • 16 juni
 • 8 september
 • 22 september
 • 6 oktober
 • 3 november
 • 17 november
 • 1 december
 • 15 december

Presentatie natuurbegraafplaats

zondag 6 maart 2016

Woensdagavond 6 april zal door het Parochiebestuur een presentatie worden verzorgd over de ideeën die binnen het bestuur leven over de omvorming van de begraafplaats tot een Natuurbegraafplaats. 

< 3 4 5 6 7 >