foto archief

 

Nieuwsarchief

Wandelroute Waterbloem

dinsdag 1 september 2015

Staatsbosbeheer zal binnenkort de rode route in de Waterbloem verwijderen. Door de komst van het knopen lopen is deze route tamelijk overbodig geworden is de gedachte en dan is het beter om de paaltjes op te ruimen. 

Presentatie Leudal Energie

dinsdag 1 september 2015

Woensdagavond 9 september zal Leudal Energie een presentatie houden tijdens de bijeenkomst van de Gemeenschapsraad. Onder het motto "Samen voor duurzame energie" wordt er naar gestreefd om zo schoon mogelijk zoveel mogelijk huishoudens in de gemeente Leudal van energie te voorzien. Deelnemen is eenvoudig en laagdrempelig.

Contactavonden

woensdag 19 augustus 2015

De Heemkundeverenigingen houdt dit najaar enkele contactavonden bij Route 74. Leden en niet leden zijn dan welkom met hun vragen over genealogie, oude foto's en ander archiefmateriaal. Leden van de Heemkundevereniging zijn aanwezig. Loop dus gerust eens binnen.

Dit najaar zijn de contactavonden gepland op  22 oktober (gewijzigde datum in verband met bijeenkomst Os Dorp) en 15 december, telkens vanaf 19.30 uur.

Os Dörp

zondag 7 juni 2015

De gemeente is bezig om onder de noemer "Os Dörp" een aanzienlijke bezuinigingsoperatie door te voeren. Op de pagina van de gemeenschapsraad staan onder het kopje "Actuele Documenten" 5 bestanden die hierop betrekking hebben. Dit betreft het uitvoeringsplan en 4 bijlages.

De eerstvolgende vergadering van de Gemeenschapsraad zal dit onderwerp van bespreking zijn. Eventuele vragen en opmerkingen kunnen nu al aan de Gemeenschapsraad worden doorgegeven. Liefst per mail naar de secretaris.

Ondertekening overeenkomst met IKL

maandag 27 april 2015

Woensdagavond 22 april heeft Harrie Vermeulen namens de Gemeenschapsraad zijn handtekening gezet onder een overeenkomst met Ber Houben van IKL. De overeenkomst voorziet in een aantal afspraken rondom het opruimen van de voormalige fazantenkwekerij aan Caluna door Heibloemse verenigingen.

Inmiddels is een werkgroep gestart met de voorbereidingen van de werkzaamheden, maar er kunnen nog wel wat extra handjes bij. Doet jouw vereniging nog niet mee, maar zou je dat well willen doen, neem dan contact op met de secretaris van de Gemeenschapsraad.

< 3 4 5 6 7 >