foto archief

 

Nieuwsarchief

Samen voor de voedselbank

zondag 29 november 2015

Het parochiecluster van Heibloem, Neer en Roggel doet mee aan de actie van L1 Samen voor de voedselbank. Dit jaar willen we samen met de L1 de handen in elkaar slaan, om ons in te zetten voor de voedselbank. We willen zoveel mogelijk producten inzamelen. De slogan van dit jaar luidt dan ook: Wat doe jij? Wat mag u allemaal inleveren? Dit zijn langdurige houdbare producten. Een boodschappenlijst is in overleg met de zes voedselbanken in Limburg tot stand gekomen en bestaat uit de producten waaraan het grootste tekort is. Dit zijn o.a. pasta, rijst, blikgroente, blikken vlees, houdbare zuivel in pak, koffie/thee, aardappelpuree in pak, houdbaar broodbeleg, bakolie/olijfolie en vruchtensap in pak. Waar en wanneer kunt u dit inleveren? Heibloem: St. Isidoruskerk, Pater van Donstraat 4 Op de woensdagen 9 en 16 december van 18.30- 19.30 uur Op de donderdagen 10 en 17 december van 18.30-19.30 uur 

Bonte Avond 2016

zondag 22 november 2015

Beste mensen,

 

Wat hebben we weer genoten van alweer de zesde editie van de Heibloemse Bonte Avond. Wie nog even terug wil blikken op deze geweldige avond kan dat doen via onderstaande fotoviewer. Hier zijn alle foto´s van de bonte Avond te vinden.

 

Groeten Stichting Heibloemse Avond

Resultaten gesprekstafels Os Dorp

woensdag 11 november 2015

Op de pagina van de Gemeenschapsraad is onder het kopje Actuele documenten het document geplaatst dat Bureau Dorpsraden naar aanleiding van de bijeenkomst Os Dorp in Heibloem heeft opgesteld. Dit is een samenvatting van hetgeen door de gesprekstafels is genoteerd. Omdat niet alle aanwezigen dit verslag toegestuurd hebben gekregen is het hier nu ook te vinden.

 

Bijeenkomst ôs dörp

zaterdag 19 september 2015

Al enkele malen hebben we op deze plaats melding gemaakt van “ôs dörp”,  de kapstok waaronder de gemeente Leudal alle dorpen bezoekt om invulling te geven aan de toekomst van het Leudal. In de uitnodiging wordt verder gemeld dat de gespreksonderwerpen met name accommodaties, subsidies, vastgoed en voorzieningen zullen zijn. Op de website van de gemeente  is het programma voor de bijeenkomst en nog wat meer achtergrondinformatie te vinden. Hier kan men zich ook aanmelden voor de bijeenkomst: www.leudal.nl/osdorp .

Deze onderwerpen raken ons allemaal en daarom verwachten we een grote opkomst waarin we in elk geval de gemeente duidelijk willen maken dat Heibloem meer is dan een paar huizen in het noorden van Leudal. Verder kan iedereen natuurlijk zijn eigen wensen en behoeften onder de aandacht brengen.

Komt daarom allen op 15 oktober om 19.00 uur naar de Klokkestoel en praat mee over de manier waarop we Heibloem ook in de toekomst leefbaar voor iedereen kunnen houden. 

Wandelroute Waterbloem

dinsdag 1 september 2015

Staatsbosbeheer zal binnenkort de rode route in de Waterbloem verwijderen. Door de komst van het knopen lopen is deze route tamelijk overbodig geworden is de gedachte en dan is het beter om de paaltjes op te ruimen. 

< 4 5 6 7 8 >