foto archief

 

Nieuwsarchief

Jeugdwerkkamp 2015

zaterdag 25 april 2015

De voorbereidingen voor het kamp van jeugdwerk zijn weer begonnen.

Dit jaar gaan we op kamp bij blokhut De Koeberg van Jong Nederland in Baarlo.

We gaan op kamp van zaterdag 8 augustus t/m donderdag 13 augustus. Als je vast een kijke wil nemen op de locatie  https://sites.google.com/site/jongnederlandbaarlonl/verhuur-blokhut Onder aan de pagina vind je een plattegrond van de blokhut.

 

Opruimen voormalige fazantenkwekrij

zaterdag 18 april 2015

Woensdagavond 22 april zal onze voorzitter de overeenkomst tekenen waarin wordt afgesproken dat we met de Heibloemse verenigingen de voormalige fazantenkwekerij aan Caluna gaan opruimen. De ondertekening is voorbereid door een werkgroep met vertegenwoordigers vanuit een aantal Heibloemse verenigingen samen met het IKL.

Alle betrokkenen zijn ervan overtuigd dat dit een mooi project wordt dat zowel voor IKL als voor de verenigingen het nodige kan opleveren. Na de ondertekening zullen de voorbereidingen van de werkzaamheden verder gaan en in augustus en september kunnen we dan echt aan de slag. Verenigingen die nog willen deelnemen of meer willen weten kunnen zich melden bij de Gemeenschapsraad.

Interessante facebookpagina's Heibloem

vrijdag 27 maart 2015

Naast deze website zijn er op dit moment ook een aantal facebookpagina's die betrekking hebben op zaken die spelen in Heibloem. Vanuit het project Ons Heibloem is een besloten pagina gemaakt waar iedereen uit Heibloem lid van kan worden.

Daarnaast heeft de kermiscommissie een pagina gemaakt op facebook. Vindt deze leuk en blijf op de hoogte van het laatste nieuws rondom de kermis;.

Lid worden van de Heemkundevereniging Heibloem?

donderdag 19 februari 2015

Als Heemkundevereniging zijn we altijd op zoek naar (actieve) leden. In deze brief leest u meer over de activiteiten van de Heemkundevereniging en hoe u zich kunt aanmelden.

Opruimen fazantenkwekerij

woensdag 11 februari 2015

Vanuit IKL is de vraag gekomen of verenigingen in het dorp – tegen vergoeding  - bereid zouden zijn om de netten van de voormalige fazantenkwekerij aan Caluna op te ruimen. Volgens de planning van IKL zou dit in augustus/september moeten plaatsvinden.

Omdat dit misschien een aardige mogelijkheid is om de kas te spekken in tijden van bezuiniging gaven enkele mensen al aan dit interessant te vinden, maar nog wel de nodige vragen te hebben.

Daarom wordt 23 februari een informatiebijeenkomst gehouden in de Klokkestoel waar al deze vragen aan de orde kunnen komen. Graag even aanmelden voor deze bijeenkomst via gemeenschapsraad.heibloem@gmail.com

< 4 5 6 7 8 >