Nieuws (klik op onderwerp voor details)

Geen actuele nieuwsitems aanwezig

 

Fotoselectie

 

Agenda

Openbare vergadering

woensdag 29 november
20:15 - 22:30

Gemeenschapsraad

Klokkestoel

Agenda wordt later vastgesteld en op onze website gepubliceerd. Agendapunten zijn aan te melden via het secretariaat: gemeenschapsraad.heibloem@gmail.com 

 

Nieuws Gemeente Leudal

Leudal / Inwoner / Actueel / Nieuws (RSS)
Nieuwsberichten van de Gemeente
 • Herinnering mantelzorg

  Bent u mantelzorger of verleent u mantelzorg aan een naaste? Dan komt u misschien in aanmerking voor een leuk extraatje. In de hele maand september kunt u zich aanmelden voor het mantelzorgcompliment (van de gemeente Leudal) of de mantelzorgattentie (van Steunpunt Mantelzorg). U heeft dus nog tot 30 september de tijd. Wilt u meer weten of wilt u zich aanmelden? Klik dan op www.mantelzorgleudal.nl.

  Publicatiedatum: 19 september 2017
 • Woensdagmiddag 27 september Leudalloop

  Woensdag 27 september staat er weer een jubileumactiviteit op het programma, gekoppeld aan het tienjarig bestaan van de gemeente Leudal. Deze keer een sportieve activiteit: de Leudalloop.

  Deze activiteit is één van de tien initiatieven die de gemeente ondersteunt en die zijn ontstaan vanuit een burgerinitiatief.

  Publicatiedatum: 19 september 2017
 • Paracommercie, oneerlijke concurrentie in de horeca

  Verenigingen en instellingen die over een kantine beschikken dienen de regels van paracommercie zoals opgenomen in onze Algemene plaatselijke verordening (hierna: APV) na te leven. Hierover zijn verenigingen/stichtingen (eind 2013) per brief geïnformeerd. Het is weer  tijd de belangrijkste uitgangspunten nog eens onder de aandacht te brengen.

  Publicatiedatum: 18 september 2017
 • Plannen windenergie in september in de gemeenteraad

  Op 26 september 2017 worden er twee initiatieven (principeverzoeken) voor windenergie aan de gemeenteraad voorgelegd. De raad besluit dan of zij medewerking willen verlenen. Initiatiefnemers zijn al langer bezig om de haalbaarheid van een windmolenpark te onderzoeken. De plannen daarvoor worden steeds concreter.

  Publicatiedatum: 18 september 2017
 • Vooraankondiging agenda raadsvergadering

  De eerstvolgende vergadering van de gemeenteraad van Leudal zal plaatsvinden op dinsdag 26 september 2017, aanvang 19.30 uur, in de raadzaal van de gemeente Leudal, Leudalplein 1 te Heythuysen. Kijk voor meer informatie in de agenda.

  Publicatiedatum: 17 september 2017
 

weer in heibloem

 

#heibloem