Fotoselectie

 

Agenda

Ongeros Foto speurtocht

zaterdag 14 oktober
14:30 - 18:00
 

Nieuws Gemeente Leudal

Leudal / Inwoner / Actueel / Nieuws (RSS)
Nieuwsberichten van de Gemeente
 • Herstel kunstwerk Haelen
  Voor het gemeentehuis van Haelen staat een kunstwerk dat verwijst naar de 4 kernen (Haelen, Horn, Nunhem en Buggenum) behorende tot de voormalige gemeente Haelen. Een deel van dit kunstwerk is jaren geleden gestolen.
  Publicatiedatum: 26 juli 2017
 • Tijdelijke verkeersmaatregel kermis Kelpen-Oler
  Van 5 augustus tot en met 8 augustus 2017 vindt in Kelpen-Oler de kermis plaats. Hierdoor zal het Meester Verkoulenplein en een gedeelte van de Kerkstraat in Kelpen-Oler tijdelijk afgesloten worden. Het betreft het gedeelte van de Kerkstraat tussen de Grathemerweg en de Europastraat. De afsluiting vindt plaats vanaf 2 augustus tot en met 9 augustus 2017 in verband met de opbouw, het houden van de kermis en de afbraak.
  Publicatiedatum: 26 juli 2017
 • Sluiting pand Vrijkenstraat 13c te Roggel
  De burgemeester van Leudal heeft besloten de loods Vrijkenstraat 13c te Roggel vanaf 18 juli voor de duur van twaalf maanden te sluiten. Reden hiervan is dat in het pand  resten van amfetamine zijn aangetroffen. Het besluit is genomen op basis van het  zogenaamde Damoclesbeleid.
  Publicatiedatum: 25 juli 2017
 • Tijdelijke verkeersmaatregel Tiroler 6-kamp Roggel
  Op zaterdag 5 augustus vindt op de Markt in Roggel de Tiroler 6-kamp plaats en op zondag 6 augustus 2017 zal tijdens de Tirolermarkt een groot terras geplaatst worden met muziek. Hierdoor zullen in Roggel tijdens dit Tirolerweekend een aantal wegen afgesloten worden voor alle verkeer, behalve voor voetgangers.
  Publicatiedatum: 24 juli 2017
 • Tijdelijke verkeersmaatregel kermis in Kelpen-Oler
  Van vrijdag 4 augustus 2017 tot en met maandag 7 augustus 2017 vinden in Kelpen-Oler kermisactiviteiten plaats bij Grandcafé Bie de Tied. Hierdoor zal een gedeelte van de Grathemerweg, vanaf nr. 48 tot en met nr. 48E, tijdelijk afgesloten worden voor al het verkeer, behalve voor voetgangers. De afsluiting zal plaats vinden vanaf vrijdag 4 augustus 2017 tot en met dinsdag 8 augustus 2017. Dit is inclusief de tijd die nodig is voor het opbouwen en afbreken.
  Publicatiedatum: 24 juli 2017
 

weer in heibloem

 

#heibloem