Wensbus

Meer weten? Kijk op de website van de Wensbus Heibloem

 

Agenda

Openbare bijeenkomst Toekomst Heibloem

woensdag 28 november
19:45 - 22:00

Gemeenschapsraad

Klokkestoel

Vanavond gaat de werkgroep HELD in gesprek met zoveel mogelijk Heibloemers over de bevindingen van de gesprekken over een duurzaam en leefbaar Heibloem met veel inwoners en de uitkomsten van de enquete over dit onderwerp. Doelstelling is  te komen tot een actieagenda om hier verder mee aan de slag te gaan.

 

Nieuws Gemeente Leudal

Leudal / Inwoner / Actueel / Nieuws (RSS)
Nieuwsberichten van de Gemeente
 • Denk mee bij zoektocht naar opvolger burgemeester A. Verhoeven

  Op 1 september 2019 loopt de ambtstermijn van burgemeester de heer A. Verhoeven af. Hij heeft te kennen gegeven geen nieuwe ambtstermijn meer te willen aangaan. De gemeente Leudal gaat daarom in 2019, in samenspraak met de gouverneur van Limburg, de heer T. Bovens, op zoek naar een nieuwe burgemeester.

  Publicatiedatum: 14 november 2018
 • Overlast van wilde zwijnen in Leudal

  In Midden- en Zuid-Limburg is de populatie wilde zwijnen zo gegroeid dat de overlast die hiermee wordt veroorzaakt sterk toeneemt. Ook in Leudal ondervindt men in toenemende mate last van wilde zwijnen. Vooral aan de westkant van onze gemeente richten de zwijnen schade aan landbouwgewassen aan en doorploegen ze grasvelden. Doordat wilde zwijnen met name ‘s avonds en ‘s nachts actief zijn vormen ze ook een gevaar voor het verkeer.

  Publicatiedatum: 14 november 2018
 • Tijdelijke verkeersmaatregel in verband met de herdenking in Haelen

  Op donderdag 15 november 2018 vindt de herdenking plaats bij het monument van de Verdraagzaamheid. Het monument is gelegen aan de Roggelseweg te Haelen. Hierdoor zal de Roggelseweg tussen de St. Elisabethsdreef en de Houtrustlaan tijdelijk afgesloten worden. Het vrijliggend fietspad zal niet afgesloten worden. De Roggelseweg zal deze dag vanaf 11:00 uur tot 17:00 uur afgesloten zijn.

  Publicatiedatum: 14 november 2018
 • Koninklijke onderscheiding voor de heer Wim Beckers uit Horn

  Op zaterdag 10 november 2018 is aan de heer W.H.H. Beckers, woonachtig in Horn, een Koninklijke onderscheiding uitgereikt. De versierselen werden opgespeld door burgemeester Arno Verhoeven van de gemeente Leudal.

  Publicatiedatum: 12 november 2018
 • Weigering vergunning zonneweide houdt stand

  De voorzieningenrechter van de rechtbank heeft geoordeeld dat er geen aanleiding is een voorlopige voorziening te treffen. Dit betekent dat er niet alsnog een omgevings-vergunning wordt verleend voor de zonneweide. Deze uitspraak deed de rechtbank van Roermond naar aanleiding van de weigering van het College op dinsdag 6 november om een vergunning te verlenen aan Arbor voor de aanleg van de zonneweide.

  Publicatiedatum: 9 november 2018
 

weer in heibloem

 

#heibloem