Wensbus

Meer weten? Kijk op de website van de Wensbus Heibloem

 

Nieuws (klik op onderwerp voor details)

 

Agenda

Eetpunt

dinsdag 19 maart
12:00 - 14:00
Klpokkestoel
 

Nieuws Gemeente Leudal

Leudal / Inwoner / Actueel / Nieuws (RSS)
Nieuwsberichten van de Gemeente
 • Brochure Windpark - een andere wind

  "Leudal is de meest ervaren gemeente als het gaat om een windmolenpark. Robert Wilms, medewerker duurzame ontwikkeling: “In Leudal staat het enige en meteen grootste park van Limburg met vijf windmolens.

  Publicatiedatum: 17 januari 2019
 • Startersevent 'Ondernemen doe je samen'

  Een eigen bedrijf starten is niet altijd even makkelijk. Naast passie en doorzettingsvermogen is een goede voorbereiding één van de pijlers van succesvol ondernemerschap. Het afgelopen jaar had het StartersCentrum Limburg met het Startersevent in Limburg haar eerste lustrum.

  Publicatiedatum: 17 januari 2019
 • Stichting Onderwijsgroep Buitengewoon en gemeente Leudal willen een onderwijs-zorgvoorziening in Haelen

  De Stichting Onderwijsgroep Buitengewoon heeft op 31 oktober 2018 verzocht om instemming met het realiseren van een nevenvestiging van de Maaskei op de locatie van medisch kinderdagverblijf “De Heisterkes”, Speckerweg 5 in Haelen. De Stichting wenst een onderwijs-zorgvoorziening te realiseren voor kinderen met ernstige beperkingen uit de gehele regio Midden-Limburg. Een (interne) verbouwing met beperkte uitbreiding is hiervoor wenselijk. Door de combinatie van zorg en onderwijs is het voor deze kinderen mogelijk om onderwijs op maat te volgen.

  Publicatiedatum: 16 januari 2019
 • Verzoek Sikes Champignons B.V. voor vestiging Zevenellen

  Sikes Champignons B.V. heeft bij de gemeente een gesprek aangevraagd, om te praten over de mogelijkheid zich te vestigen op het bedrijventerrein Zevenellen met een compostdrogerij en energiecentrale. Sikes Champignons B.V. is op dit moment gevestigd in Ysselsteyn.

  Publicatiedatum: 16 januari 2019
 • Leudal is economisch vitaal en wil dat ook blijven

  Samen bouwen aan de toekomst! Dankzij krachtige sectoren zoals de agribusiness, maakindustrie en het toerisme liggen er kansen om de economie te versterken. Overheid, ondernemers en onderwijspartners hebben in een uniek interactief project gewerkt aan het ‘Economisch Profiel Leudal’.

  Publicatiedatum: 16 januari 2019
 

weer in heibloem

 

#heibloem