Wensbus

Meer weten? Kijk op de website van de Wensbus Heibloem

 

Nieuws (klik op onderwerp voor details)

Dorsfeest Heibloem 2017

Beste inwoners van Heibloem,

 

Tijdens het eerste weekend van Juni is het weer zover. Op 3 en 4 Juni zullen de Dorsfeesten editie 2017 plaatsvinden. Zoals voorgaande jaren is iedereen weer van  harte welkom op zaterdag 3 Juni vanaf 14:00 op het grasveld aan de Pater van Donstraat.

Dit jaar ziet het programma er als volgende uit.

Op 3 Juni zal vanaf 15:00 de kindermiddag van start gaan met  het kratstapelen en weer de nodige springkussens. Voor de liefhebber zijn ook dit jaar weer de ooh zo lekkere hamburgers in de tent verkrijgbaar. Op zaterdagavond zal anders dan eerdere jaren de avond muzikaal ingericht zijn in de vorm van een Dj. Verzoekjes zijn altijd welkom en in te dienen bij de Dj. 

Op zondag 4 Juni zal de middag van start gaan vanaf 15:00. Zoals vanouds zal op zondag weer de zeepkistenrace plaatsvinden. Dus haal weer je oude skelter van stal en doe een gooi naar de eerste plaats. Na de zeepkistenrace zal onze Dj het verder oppakken in de tent om het weekend onder het genot van een drankje met een leuk feestje af te sluiten. Rond de klok van 23:00 zal de bar sluiten.

 

Fotoselectie

 

Agenda

Openbare vergadering

woensdag 29 november
20:15 - 22:30

Gemeenschapsraad

Klokkestoel

De agenda staat op de pagina van de gemeenschapsraad.


Ongeros Sinterklaas

zaterdag 2 december
16:30 - 18:00


Kerstviering met de Zonnebloem

donderdag 14 december
13:30 - 16:00

Klokkestoel

Ongeros Kerstmarkt Aken

zaterdag 16 december


Jaarvergadering

dinsdag 6 maart
13:30 - 17:00

Klokkestoel

 

Nieuws Gemeente Leudal

Leudal / Inwoner / Actueel / Nieuws (RSS)
Nieuwsberichten van de Gemeente
 • Nieuwe telefooncentrale gemeente Leudal

  Op dinsdagmiddag, 28 november neemt de gemeente Leudal een nieuwe telefooncentrale in gebruik. Met deze nieuwe centrale beschikt de gemeente over moderne techniek en méér mogelijkheden om de telefonische dienstverlening aan burgers, bedrijven en ondernemers verder uit te breiden.

  Publicatiedatum: 21 november 2017
 • 350 Limburgse bestuurders bijeen in Leudal

  Waar vinden de woorden over het ‘bronsgroen eikenhout’ uit het Limburgs volkslied hun oorsprong? Welke Ittervoorts bedrijf  ‘blaast’ haar partijtje stevig mee op het wereldpodium? Hoe verwezenlijkt Geelen Counterflow haar duurzaamheidsambities? En hoe is het om als bestuurder nu eens leiding te geven aan een heus orkest? Het antwoord op deze vragen hoorden de Limburgse bestuurders op de Limburgse Bestuurdersdag.

  Publicatiedatum: 21 november 2017
 • Tijdelijke verkeersmaatregel in verband met de halve marathon in Ell

  Op zondag 26 november 2017 vindt in Ell/Swartbroek weer de halve marathon plaats georganiseerd door Lopersgroep de Grenslaupers uit Stramproy. Hierdoor zullen een aantal wegen in Ell op zondag 26 november 2017 tijdelijk afgesloten worden voor alle verkeer, behalve voor voetgangers.

  Publicatiedatum: 21 november 2017
 • Inschrijving aanduiding politieke groepering

  De burgemeester van Leudal maakt op grond van het bepaalde in artikel G 3, lid 1, van de Kieswet bekend dat:

  Publicatiedatum: 19 november 2017
 • GEZOCHT: Stembureauleden voor onze gemeenteraadsverkiezing

  Op woensdag 21 maart 2018 worden de leden van onze gemeenteraad gekozen. Voor deze dag zijn wij op zoek naar stembureauleden (voorzitters, leden, reserveleden en tellers).

  Publicatiedatum: 19 november 2017
 

Meer weten? Kijk op de website van de Wensbus Heibloem

 

weer in heibloem

 

#heibloem