Wensbus

Meer weten? Kijk op de website van de Wensbus Heibloem

 

Nieuws (klik op onderwerp voor details)

Politiek Cafe in de Klokkestoel

Graag ontmoeten we u en zoveel mogelijk andere inwoners van Heibloem in ons politiek cafe donderdag 23 november. D66 Leudal gaat op kroegentocht!

Op donderdag 23 november komen we naar de Klokkestoel om te luisteren naar de inwoners van Heibloem. Het programma van die avond is kort en krachtig, van 20:00 uur tot 21:00 uur. Aan bod komen de actualiteiten voor het dorp waar wij te gast zijn, thema's die binnen heel Leudal aan de orde zijn en een afsluiting met een korte Pub Quiz. Dus heb je een goed idee voor D66 Leudal, wil je een thema onder de aandacht brengen, wil je horen wat D66 Leudal te vertellen heeft of wil je gewoon kennismaken met de D66 commissielid Danielle Peet of met D66 lijsttrekker Robert Martens? We zien u graag op 23 november om 20.00 uur in het politiek café in de Klokkestoel. 

 

Fotoselectie

 

Agenda

Openbare vergadering

woensdag 24 oktober
20:15 - 23:30

Gemeenschapsraad

Klokkestoel

Openbare vergadering

woensdag 24 oktober
20:15 - 23:30

Gemeenschapsraad

Klokkestoel

Agenda nader te bepalen


Openbare vergadering

woensdag 28 november
20:15 - 22:30

Gemeenschapsraad

Klokkestoel

Agenda nader te bepalen


Ongeros: Sinterklaas

zondag 2 december
14:30 - 17:00

.......

Ongeros: Kerstworkshop Nieuwe Stijl!

vrijdag 7 december
20:00 - 23:30

......

 

Nieuws Gemeente Leudal

Leudal / Inwoner / Actueel / Nieuws (RSS)
Nieuwsberichten van de Gemeente
 • Wilgenpoters en tenen halen op de Natuurwerkdag in Hunsel

  Op zoek naar wilgenpoters of takken? Gewoon op zoek naar een actieve buitenbezigheid? Kom dan op zaterdag 3 november naar Hunsel. Samen met de Activiteitencommissie Hunsel organiseert IKL een gezellige dag voor jong en oud en ondertussen maken we het landschap mooier.

  Publicatiedatum: 17 oktober 2018
 • Agenda commissies Sociaal, Fysiek en Bestuur en Middelen

  De commissies sociaal, fysiek  en bestuur en middelen vergaderen op resp. maandag 22, dinsdag 23 en woensdag 24 oktober 2018 om 19.30 uur in het gemeentehuis Leudal.

  Publicatiedatum: 15 oktober 2018
 • Leudal gaat wensen woonwagengemeenschap inventariseren

  Vandaag (15 oktober 2018) heeft er een gesprek plaatsgevonden tussen de gemeente Leudal en enkele bewoners van de lokale woonwagengemeenschap. In dit gesprek heeft de gemeente toegezegd de woonwensen van de woonwagengemeenschap te gaan inventariseren om vervolgens een weloverwogen lokaal woonwagenbeleid te kunnen opstellen.

  Publicatiedatum: 15 oktober 2018
 • Geurbeleid voor bedrijventerrein Zevenellen

  Voor het, deels braakliggende, bedrijventerrein Zevenellen is een geurbeleid opgesteld. Om tot dit geurbeleid te komen is in opdracht van de Gemeente Leudal door adviesbureau Kragten een onderzoek uitgevoerd. Een adviseur van bureau Kragten vertelt: “Ons onderzoek richtte zich op de vraag in hoeverre de vestiging van toekomstige bedrijven tot geuroverlast kunnen leiden in de omgeving.

  Publicatiedatum: 10 oktober 2018
 • Nationale Brandpreventieweken

  De brandpreventieweken zijn in 1999 gestart door een aantal organisaties om het gemeenschappelijk doel – voorlichting over brandveiligheid en – preventie zowel rechtstreeks, als via de brandweerkorpsen bij het Nederlands publiek te brengen – effectiever te realiseren.

  Publicatiedatum: 10 oktober 2018
 

Meer weten? Kijk op de website van de Wensbus Heibloem

 

weer in heibloem

 

#heibloem