Wensbus

Meer weten? Kijk op de website van de Wensbus Heibloem

 

Nieuws (klik op onderwerp voor details)

Politiek Cafe in de Klokkestoel

Graag ontmoeten we u en zoveel mogelijk andere inwoners van Heibloem in ons politiek cafe donderdag 23 november. D66 Leudal gaat op kroegentocht!

Op donderdag 23 november komen we naar de Klokkestoel om te luisteren naar de inwoners van Heibloem. Het programma van die avond is kort en krachtig, van 20:00 uur tot 21:00 uur. Aan bod komen de actualiteiten voor het dorp waar wij te gast zijn, thema's die binnen heel Leudal aan de orde zijn en een afsluiting met een korte Pub Quiz. Dus heb je een goed idee voor D66 Leudal, wil je een thema onder de aandacht brengen, wil je horen wat D66 Leudal te vertellen heeft of wil je gewoon kennismaken met de D66 commissielid Danielle Peet of met D66 lijsttrekker Robert Martens? We zien u graag op 23 november om 20.00 uur in het politiek café in de Klokkestoel. 

 

Agenda

Eetpunt

dinsdag 18 december
12:00 - 14:00

Klokkestoel

Kerstviering met de Zonnebloem

donderdag 20 december
13:30 - 16:00

Klokkestoel

Jaarvergadering

dinsdag 26 maart
13:30 - 16:00

Klokkestoel

 

Nieuws Gemeente Leudal

Leudal / Inwoner / Actueel / Nieuws (RSS)
Nieuwsberichten van de Gemeente
 • Kappen bomen Haler in verband met veiligheid

  De gemeente Leudal wilt graag gezonde en vitale bomen in de gemeente die lang meegaan en waar omwonenden plezier aan beleven. Jaarlijks wordt dan ook een groot deel van de gemeentelijke bomen op veiligheid en onderhoudstoestand gecontroleerd.

  Publicatiedatum: 15 december 2018
 • Samenwerking in Leudal is de sleutel tot economische groei

  Leudal is economisch vitaal en wil dat ook zo houden! Dankzij krachtige sectoren zoals de agribusiness, maakindustrie en het toerisme liggen er kansen om de economie te versterken en samen te bouwen aan de toekomst. De gemeente, ondernemers en onderwijspartners hebben in een uniek interactief project gewerkt aan het ‘Economisch Profiel Leudal’.

  Publicatiedatum: 14 december 2018
 • Nieuwjaarsreceptie

  Het gemeentebestuur van Leudal nodigt u graag uit voor de openbare nieuwjaarsreceptie. Deze vindt plaats op donderdag 3 januari 2019 in De Bombardon, St. Antoniusstraat 2 in Heythuysen.

  U bent van harte welkom!

  Publicatiedatum: 13 december 2018
 • Intentieverklaring voor nieuwe fusieschool Hunsel getekend

  Maandag 10 december 2018 hebben de drie medezeggenschapsraden van De Stichting Primair Onderwijs Leudal en Thornerkwartier (SPOLT) een intentieverklaring getekend. Daarmee stemmen alle drie de MR’s in met een onderzoek naar een mogelijke fusie van de drie basisscholen in Hunsel, Ittervoort en Neeritter.

  Publicatiedatum: 13 december 2018
 • Afvalkalender 2019: ook digitaal

  In de laatste weken voor kerst worden de afvalkalenders 2019 verspreid. U ontvangt dit jaar weer een persoonlijk geadresseerde afvalwijzer, waarop de afvalinzameldata voor uw eigen adres staan vermeld. Houd uw brievenbus dus goed in de gaten.

  Publicatiedatum: 13 december 2018
 

weer in heibloem

 

#heibloem