Fotoselectie

 

Agenda

Ongeros Garage Sale

maandag 5 juni
10:00 - 21:03
 

Nieuws Gemeente Leudal

Leudal / Inwoner / Actueel / Nieuws (RSS)
Nieuwsberichten van de Gemeente
 • Gemeente Leudal doet aangifte van vernieling vredesmonument Heythuysen
  Eerder deze week werd door oplettende voorbijgangers gemeld dat drie van de vijf bronzen gedenkplaten van het vredesmonument aan de Stationsstraat in Heythuysen zijn ontvreemd. De gemeente Leudal betreurt deze vernieling zeer en zal aangifte doen van de vernieling van het monument en ontvreemding van de bronzen plaquettes.
  Publicatiedatum: 22 maart 2017
 • Interactieve ouderavond over roken, alcohol, drugs en gamen bij pubers
  Op 28 maart organiseert de ouderraad van scholengemeenschap Sint Ursula een interactieve ouderavond over roken, alcohol, drugs en gamen bij pubers. De bijeenkomst vindt plaats in het schoolgebouw van St. Ursula, Tienderweg 101 te Heythuysen. De bijeenkomst duurt van 19.30 - 21.30 uur. U bent van harte uitgenodigd.
  Publicatiedatum: 22 maart 2017
 • Groot onderhoud riolering Heythuysen
  In de periode van 30 maart tot en met 21 april 2017 wordt in Heythuysen groot onderhoud uitgevoerd aan de riolering. De werkzaamheden bestaan uit het relinen van buizen. Het relinen wordt op een speciale manier uitgevoerd, waarbij de straat niet wordt opengebroken.
  Publicatiedatum: 21 maart 2017
 • Tijdelijke verkeersmaatregelen Buggenum
  Op zondag 7 mei 2017 zullen in Buggenum op en rond de wegen Bergstraat, Holstraat, Nussestraat, Pastoor Schmeitsstraat, Boonstraat, Knapstraat, Crompvoetsstraat en Dorpstraat verscheidene kunstvormen worden getoond tijdens Open Poortendag. In verband met de veiligheid op de weg is het noodzakelijk dat de genoemde wegen ten tijde van de tentoonstelling worden afgesloten voor alle verkeer behalve voetgangers.
  Publicatiedatum: 21 maart 2017
 • Tijdelijke verkeersmaatregel te Neer
  Op zaterdag 12 augustus 2017 vindt er in Neer bij de Mariakapel een openlucht mis plaats. Hierdoor zal een gedeelte van de Leudalweg en de Kruisstraat te Neer tijdelijk afgesloten worden voor alle verkeer, behalve voor voetgangers. De afsluiting zal plaats vinden op zaterdag 12 augustus 2017 vanaf 18:00 uur tot 20:30 uur.
  Publicatiedatum: 21 maart 2017
 

weer in heibloem

 

#heibloem