Nieuws

Informatie woningbouw Heibloem

We zijn van plan om starterswoningen te bouwen in Heibloem, maar daar hebben we jullie steun bij nodig. Op 18 september om 20.00 uur in de Klokkestoel vertellen we je graag meer over onze plannen. De eerste tekening hangt  bij Christine de Echte Bakker, Tankstation Koper, de Klokkestoel en in de kantine van SVVH. 

Het is belangrijk om te weten dat het nog gaat om plannen. In de plannen is rekening gehouden met randvoorwaarden zoals levensloopbestendigheid, betaalbaarheid en  duurzaamheid. In overleg met gemeente, belangstellenden e.d. zullen hier de komende tijd ongetwijfeld aanpassingen en verbeteringen worden aangebracht. In het gesprek dat we met de gemeente gaan hebben is het belangrijk om aan te kunnen tonen dat er belangstelling is om in Heibloem te gaan wonen. Weet je nu al dat je de komende jaren in aanmerking wil komen voor een betaalbare woning in Heibloem (huur of koop), laat dat dan weten door je contactgegevens te sturen naar gemeenschapsraad.heibloem@gmail.com of meld je 18 september.

Kader omgevingsfonds

Op de pagina van de Gemeenschapsraad is onder het kopje Actuele Documenten het kader voor het omgevingsfonds te vinden. Voor de beoordelingscommissie kunnen mensen zich nog aanmelden tot eind 2019. Dit kan door een mail te sturen naar janne.opmeer@zuidenwind.org.

Overlast melden bij gemeente

Af en toe komen er bij de Gemeenschapsraad meldingen binnen over overlast of problemen. U kunt dit het beste zelf melden bij de gemeente.

Denk aan losliggende stoeptegels in Heibloem? Of aan de defecte straatverlichting, zwerfvuil, geluidsoverlast bij het containerpark tijdens de ledigingen, verstopte straatputten ……??

Doe dan een melding bij de gemeente! Dit kunt u op 3 manieren doen:

  • 1. Digitaal via de site www.leudal.nl daar vind u een interactief webformulier van Meldpunt Leudal dat u in kunt vullen.
  • 2. Telefonisch via 0475 85 90 00. Bereikbaar op maandag en woensdag van 8.30-17.00u, op dinsdag en donderdag van 8.30-19.00u en op vrijdag van 8.30-13.00u. U krijgt dan een keuzemenu.
  • 3. Via de Mijn Gemeente App. Je geeft je locatie, omschrijving en persoonlijke gegevens met een paar simpele handelingen door. U kunt ook een foto meesturen. U wordt via de mail op de hoogte gehouden over de status van uw melding.
 

Agenda

Woningbouw in Heibloem

woensdag 18 september
20:00 - 21:30
Klokkestoel

Er zijn plannen ontwikkeld om te komen tot de bouw van starterswoningen aan de Pater van Donstraat. De plannen worden toegelicht en belangstellenden kunnen zich al aanmelden.


 

Contact

Stichting Gemeenschapsraad Heibloem

Contactadres:
Pater van Donstraat 15 6089 NM  HEIBLOEM
 

grheibloem tweets

 

Inloggen voor sitebeheerders