Nieuwsdetail

Informatie woningbouw Heibloem

Gemeenschapsraad
donderdag 29 augustus 2019

We zijn van plan om starterswoningen te bouwen in Heibloem, maar daar hebben we jullie steun bij nodig. Op 18 september om 20.00 uur in de Klokkestoel vertellen we je graag meer over onze plannen. De eerste tekening hangt  bij Christine de Echte Bakker, Tankstation Koper, de Klokkestoel en in de kantine van SVVH. 

Het is belangrijk om te weten dat het nog gaat om plannen. In de plannen is rekening gehouden met randvoorwaarden zoals levensloopbestendigheid, betaalbaarheid en  duurzaamheid. In overleg met gemeente, belangstellenden e.d. zullen hier de komende tijd ongetwijfeld aanpassingen en verbeteringen worden aangebracht. In het gesprek dat we met de gemeente gaan hebben is het belangrijk om aan te kunnen tonen dat er belangstelling is om in Heibloem te gaan wonen. Weet je nu al dat je de komende jaren in aanmerking wil komen voor een betaalbare woning in Heibloem (huur of koop), laat dat dan weten door je contactgegevens te sturen naar gemeenschapsraad.heibloem@gmail.com of meld je 18 september.

 

Agenda

Informatiebijeenkomst Zuidenwind

dinsdag 28 januari
19:30 - 21:30

Geïnteresseerden die voor deze informatiebijeenkomst geen persoonlijke uitnodiging hebben ontvangen, maar wel graag aanwezig willen zijn, kunnen zich tot uiterlijk 26 januari 2020 aanmelden bij:
janne.opmeer@zuidenwind.org

Meer informatie in dit document